Celovite gradnje

Vi imate željo in idejo, mi vam v roke damo ključ do vašega raja

gradnja, masivna hiša, vodenje procesa

Gradnja - proces tisočih korakov

Gradnja hiše je za večino ljudi investicija življenja in ob enem izjemno kompleksen proces. Dovolite, da vam pri tem stojimo ob strani od začetka do samega zaključka in za vas strokovno izpeljemo vseh vmesnih 1000 korakov.

hiša na ključ

Zidana hiša "na ključ"

Za vas izvedemo vsa gradbena dela z lasnimi izkušenimi ekipami in nato vodimo, koordiniramo in usklajujemo vse izvajalce vseh nadaljnjih obrtniških del. Gradnja tako poteka tekoče in hitro, vsi udeleženci v njej so med seboj usklajeni, vi ste rešeni skrbi in dela, končni produkt pa je vrhunska hiša vaših sanj.

Stopite v stik z nami

T031 867 664

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

masivna gradnja, pasivna hiša, zidana hiša, opeka

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane

Pogoji za prijavo na e-novice

Strinjam se, da MEHLE, Celovite gradnje d.o.o. (Paradišče 2, 1293 Šmarje-Sap) upravlja moje osebne podatke (ime, priimek, elektronska pošta) z namenom prejemanja ustreznih poslovnih novic. Zavedam se, da lahko kadar koli prekličem dovoljenje, tako da pošljem e-pošto na info@mehle-gradnje.si. Po tem bodo vsi moji podatki izbrisani in ne bom prejemal nobenih novic od MEHLE, Celovite gradnje d.o.o. Zavedam se, da lahko zahtevam informacije o osebnih podatkih, ki jih hranijo.