Notranja ureditev

Vrhunski materiali in detajli za popoln užitek bivanja v vaši hiši

notranja ureditev, slika 1

Ker tudi knjige ne sodimo po platnicah

Če si še toliko prizadevamo, večino življenja preživimo v notranjosti objektov. Zagotovite si, da bo vaša hiša res vaša, v vsem pisana na vašo kožo in bo vsak trenutek preživet v njeni notranjosti popoln užitek. Naj vam pri tem pomagamo, da nam skupaj ne uide noben detajl in bo vse vrhunsko in popolno... takšno kot si zaslužite.

notranja ureditev, slika 2

Po predlogih arhitektov, notranjih oblikovalcev ali vaših željah izpeljemo celoten proces notranje ureditve. Skupaj s širokim naborom stalnih in priznanih partnerjev vam lahko zagotovimo vse od pohištva, sanitarne opreme, razsvetljave, talnih oblog, slikopleskarksih del, kaminov in vsega drugega česar si zaželite.

Stopite v stik z nami

T031 867 664

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

masivna gradnja, pasivna hiša, zidana hiša, opeka

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane

Pogoji za prijavo na e-novice

Strinjam se, da MEHLE, Celovite gradnje d.o.o. (Paradišče 2, 1293 Šmarje-Sap) upravlja moje osebne podatke (ime, priimek, elektronska pošta) z namenom prejemanja ustreznih poslovnih novic. Zavedam se, da lahko kadar koli prekličem dovoljenje, tako da pošljem e-pošto na info@mehle-gradnje.si. Po tem bodo vsi moji podatki izbrisani in ne bom prejemal nobenih novic od MEHLE, Celovite gradnje d.o.o. Zavedam se, da lahko zahtevam informacije o osebnih podatkih, ki jih hranijo.